Домашні кейк попси шоколадні

Як зробити Домашні кейк попси шоколадні рецепт простий. ️Як у бабусі в селі виросли кейк-попси! Ой, ні-ні! Незабудки зросли, а кейк-попси бабуся приготувала 😂😁! Порушую всі мислимі і немислимі закони Instagram, виставляю пост в дві години ночі, але ніяк раніше не виходить 🙈! Але ж хтось не спить, як і я, а хтось вранці побачить і, сподіваюся, зрадіє😄👌!

Інгредієнти

(на 20 шт.):
ГАНАШ:
35 г вершків 33%
70 г білого шоколаду

БІСКВІТ (на дві форми d=17 см):
100 г шоколаду 55%
60 г вершкового масла
40 г кокосового масла
150 г цукру
120 г яєць (2 шт. З)
ваніль, сіль опціонально
100 г сметани 10%
150 г борошна
10 г кукурудзяного 🌽 крохмалю
10 г розпушувача

20 г білого шоколаду
20 паличок

ПОКРИТТЯ:
250 г білого шоколаду
25 г какао-масла
жиророзчинний барвник опціонально
кондитерські посипання

Домашні кейк попси шоколадні покроковий рецепт

1. Починаємо з ганаша. Вершки нагріти до закипання, але не кип’ятити, додати подрібнений шоколад, ретельно перемішати, накрити плівкою в контакт, прибрати в холодильник. Тепер бісквіт. Поєднати в мисці шоколад і обидва масла, розтопити в НВЧ імпульсами по 15-20 сек, щоразу перемішуючи, добитися однорідності. В іншій мисці з’єднати цукор, яйця, ваніль і сіль, збити ручним віночком, додати сметану і 🍫-масляну суміш, перемешать.
2. Борошно з крохмалем і розпушувачем просіяти, додати до вологим інгредієнтами і ретельно перемішати масу ручним віночком. Розлити тісто по формах і відправити в заздалегідь розігріту до 180° духовку, режим верх-низ. Випікати 35-40 хвилин, до сухої шпажки. Готовий бісквіт вийняти з форми, остудити і раскрошить.
3. Крихту з’єднати з ганашем і вимісити до пластичної маси. З маси зліпити 20 кульок, викласти їх на дошку, покриту силіконовим килимком і відправити в морозилку на 25-30 хвилин. ПОКРИТТЯ: Розтопити 20 г шоколаду, дістати дошку з кульками, змочити кінчик кожної палички в шоколад і увіткнути в кульку, знову прибрати в морозилку на 30-40 хвилин. Розтопити шоколад для покриття в СВЧ імпульсами, окремо розтопити какао-масло, соединить.
4. Якщо потрібно, додати барвник, пробити заглибним блендером і остудити суміш до 32°. Дістати заготовки з морозилки, занурити кожну суміш для покриття, якщо кулька повністю не занурюється, допомагайте собі ложкою, акуратно крутите і обливайте з усіх сторон.

5. Потім струсити надлишки, швидко прикрасити посипками і повернути готовий кейк-попс на дошку. Робити все швидко, інакше покриття схопиться і кульки не пристане. Готові кейк-попси відправити в холодильник на пару годин, а потім налити чайку☕ і дружно з’їсти 🤗🙌