Гарбузове булочки синнабоны з корицею і кремом

Як зробити дуже смачні домашні Гарбузове булочки синнабоны з корицею і кремом рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

-85 г вершкового масла;
-120 мл молока
-1 упаковка сухих дріжджів;
-440 г борошна;
-50 г коричневого цукру;
-50 г звичайного цукру;
-щіпка солі;
-0,5 год л кориці;
-по 1/4 год л мускатного горіха, кардамону, імбиру
-160 г пюре гарбуза;
-1 яйце;

Начинка:
-145 г коричневого цукру;
-1 ст л кориці;

Крем:
-115 г вершкового сиру;
-30 мл молока;
-240 г цукрової пудри;

Гарбузове булочки синнабоны з корицею і кремом покроковий рецепт

1. Для тіста вершкове масло розтопити; У великій мисці змішати борошно, дріжджі, спеції і цукор (якщо використовуєте інстантні дріжджі, якщо використовуєте сухі – додайте їх в тепле молоко, дайте постояти 10 хвилин, потім додайте в тісто); ⠀ Вилити в миску з борошном 3/4 олії, потім додати яйце, молоко і гарбузове пюре; Вимішувати насадкою – гак протягом 5 хвилин; Після перекласти тісто в миску, змащену залишилися олією і залишити підніматися в теплому місці на годину; ⠀

2. В мисці для начинки змішати цукор з корицею; тісто дістати і на поверхні, щедро присипаній борошном, розкачати в прямокутний пласт товщиною 0,3 див. Змастити тісто вершковим маслом, посипати рівномірно цукрових начинкою. Потім загорнути в щільний рулет. Порізати рулет на 12 – 18 частин, в залежності від бажаної товщини булочок; ⠀

3. Форму для випічки вистелити маслом і вистелити пергаментним папером, викласти в неї отримані булочки, накрити плівкою і залишити підніматися ще на 15 хвилин, ⠀ За 15 хвилин до випікання духовку розігріти до 175 градусів;

4. Потім випікати підійшли синнабоны близько 25 хвилин, поки вони не покриються золотистою скоринкою. ⠀ Для глазурі всі інгредієнти змішати і полити теплі булки.

Відео рецепт 👇