Дріжджові булочки з яблуком і карамеллю

Як зробити Дріжджові булочки з яблуком і карамеллю рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

• для булочок:
20 г живих дріжджів
200 г молока
2 яйця
430 г борошна
60 г цукру
10 г ваніліну
50 г вершкового масла

• для начинки:
300 г нарізаних яблук
30 г коричневого цукру
10 р цукру з натуральною ваніллю
50 г вершкового масла
50 г молока

• карамель в якості начинки

Дріжджові булочки з яблуком і карамеллю покроковий рецепт

1. У тепле молоко додати ложку цукру, ложку борошна і дріжджі,розтерти руками до однорідності і залишити опару до появи реакції. Тим часом збити яйця з цукром і розтопити вершкове масло в мікрохвильовій печі. Борошно просіяти, зробити в ній поглиблення і вилити опару, слідом яйця і почати замішувати тесто.
2. Останнім додати масло і замісити тісто, за необхідності додати борошна тісто не повинно липнути до рук. Накрити його плівкою і залишити в теплому місці мінімум на годину тісто збільшиться мінімум двоє. Тим часом нарізати яблука і обваляти їх в суміші коричневого і ванільного сахара.

3. Присипати поверхню столу борошном і розкачати тісто в прямокутник, викласти начинку, згорнути в рулет і нарізати рівними шматочками. Викласти булочки на присипану борошном форму, накрити плівкою і залишити ще на годину. Випікати при 180 С 30-35 хвилин. За 5 хвилин до того, як дістати булочки, змастити їх молоком. Подавати настійно рекомендую з домашньої карамеллю, це 🔥, не інакше!