Сирна паска з малиною і фісташкою

Сирна паска з малиною і фісташкою рецепт простий 🐇 Мабуть, самий головний десерт святкового столу після паски 😋 В дитинстві я не дуже її любила, але коли почала готувати сама – виявилося, що потрібно тільки правильно підібрати поєднання та кількість інгредієнтів! Ділюся з вами одним з них 👇🏻 до Речі, в ній немає штучних барвників! Такий колір дає шоколад Рубі і наша смарагдова фісташкова паста 😍.

Інгредієнти

Сир 9% 500 р
Яйця С1 3 шт
Вершки 33% 200 р
Цукор 150 г
Вершкове масло 100 г
Фісташкова паста-10 р
Білий шоколад 75 р
Рубі шоколад 75 р
Сублімована малина 5 г

Сирна паска з малиною і фісташкою покроковий рецепт

1. Вершкове масло (кімнатної температури) подрібніть блендером разом з сиром. Яйця перетріть з цукром, додайте вершки. Об’єднайте 2 маси в каструлі з товстим дном і нагрівайте до перших пухирців. Зніміть з вогню. Розділіть отриману масу на 2 частини. Шоколад растопить.

2. В одну частину сирної маси додаємо рубі і сублімовану малину, а в другу – білий шоколад і фісташкову пасту. Пасочницу вистрілити вологою марлею, складеною в кілька шарів. Вилийте суміш в пасочницу шарами (краще наливати суміш ложкою, так маси менше 2 перемішуються і шари вийдуть рівніше).

3. Накрийте заповнену форму вільними краями марлі і поставте під гніт на ніч. На всякий випадок форму краще закріпити канцелярськими гумками. Періодично зливайте сироватку. Зніміть вантаж, звільніть підставу від марлі і пкрквкрните на тарелку.

4. Акуратно розберіть пасочницу і марлю. Паска виходить дуже вершковою і ніжною✨ Сподіваюся, цей рецепт оселиться у вашій кулінарній книзі на довгі роки🙏🏻 Для прикраси я використовувала наші сухі квіти і шоколадні перлини 🌼