Листкові ватрушки з рікоттою і ягодами

Як зробити смачні листкові ватрушки з рікоттою і ягодами. Все, як ми любимо!!! Дуже швидко, просто і при цьому дуже смачно 👌🏼😋

Інгредієнти

* упаковка листкового бездріжджового тіста
* 200 гр. рікотти (я люблю CooKing)
* 40 гр. цукрової пудри
* цедра 1/3 лимона
* лохина, ожина (можна будь-які ягоди)
* 1 яйце для змащування
* Цукор для посипання

Листкові ватрушки з рікоттою і ягодами покроковий рецепт

1. Тісто трохи розкачати і нарізати на невеликі прямокутники. На деко постелити пергамент, зверху розкласти пластини тіста, на невеликій відстані один від одного. Гострим ножем зробити неглибокі надрізи по периметру, як би позначаючи бортики, які будуть расти.
2. Рікотту змішати з цукровою пудрою і цедрою лимона. Викласти по чайній ложці начинки на середину кожного шматочка і розрівняти до окреслених бортиків. Укласти Поверх ягоды.
3. Яйце просто добре збовтати. Бортики тіста змастити яйцем і присипати цукром. Випікати при 190 С., до рум’яної скоринки (приблизно 20-30 хв.) Приємного апетиту!