Торт чізкейк з карамеллю

Тому, доробляю кілька речей і дуже сподіваюся, що в перших числах листопада продажу будуть доступні) А поки ось вам рецепт тортика 🙃 Як зробити дуже смачний Торт чізкейк з карамеллю рецепт простий.

Інгредієнти

Бісквіт
3 яйця С0
120 г цукру
50 г молока
50 г масла рослинного
100 г борошна
50 г кокосової стружки
10 г розпушувача

Чізкейк:
400 г кисломолочного сиру
Яйце
75 г цукру
20 г стружки
50 г кокосової пасти
80 г вершків 33%
10 р крохмалю

Карамель:
300 г цукру
200 г вершків 33-35%
60 г вершкового масла
1 ч. л солі
100 г смаженого мигдалю

Крем:
500 г сиру кисломолочного
80 г вершків 33%
50 г пудри

Торт чізкейк з карамеллю покроковий рецепт

1. Бісквіт
Змішати борошно зі стружкою і розпушувачем. Яйця збити з цукром до пишності, просіяти сухі інгредієнти, перемішати міксером, наприкінці влити масло і молоко, перелити у форму 16 см, Випікати при 165 гр гр близько 35-40 хвилин . Остудити. Загорнути в плівку, прибрати в холодильник.
2. Чізкейк:
З’єднати всі інгредієнти, пробити блендером перелити у форму і випікати при 110 гр час10 хвилин. Повністю остудити і прибрати в холодильник до стабилизации.
3. Карамель:
Цукор розтопити до бурштинового кольору, влити гарячі вершки, повернути на вогонь і уварити до 106-108 гр (кілька хвилин). Ввести м’яке масло, сіль, перемішати, пробити блендером, щоб карамель була однорідною, остудити, додати рубаний мигдаль, перелити в банку, прибрати на пару годин в холодильник, щоб карамель загустела.
4. Крем:
Все об’єднати і збити до пышности.

5. Збірка:
Бісквіт розрізати на 3 коржі. Корж-крем-бортик з крема-карамель-крем-чизкейк-крем-корж-крем-бортик-карамель-корж