Домашній торт Пташине Молоко з желатином

Торт пташине молоко – ніжний, як хмарно. Мінімум калорій, максимум задоволення 🔥 Букв багато, але намагалась розписати максимально детально. Готується торт дуже просто. Як зробити смачний Домашній торт Пташине Молоко з желатином рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

Бісквіт:
-Яйця 3шт
-Молоко 2-3ст.л
-Борошно рисова ц.з 50г
-Розпушувач 2-3г
-Ваніль і сах.зам

Тим часом готуємо суфле.
-Яйця 5шт
-Молоко 230г
-Крохмаль 12г
-Ваніль і сах.заступник(за смаком, пробуємо)
-Желатин 27г
-Вода 150г

Для глазурі.
-Какао 5-7г
-Вершки 20% 90г
-Сах.зам
-Желатин 5г
-Вода 30г.

Домашній торт Пташине Молоко з желатином покроковий рецепт

1. Бісквіт:
відокремлюємо Білки від жовтків. До жовтків додаємо всі інгредієнти м перемішуємо.
Білки до піків збиваємо, і поступово вводимо тісто, продовжуючи заважати.
Вливаємо в форму (24см) і випікаємо 15 хвилин при 200′.

2. Тим часом готуємо суфле.
Желатин заливаємо водою . Поки він набухає, поділяємо яйця на білки і жовтки.
Жовтки змішуємо з молоком, с. з, ваніллю і крохмалем, на повільному вогні, поки маса не почне густіти. Відразу після вводимо желатин , розчиняємо (але не кип’ятимо). Остуджуємо.
Збиваємо білки до піків і акуратно з’єднуємо. Викладаємо суфле на основу і в холод на час.

3. Для глазурі.
Желатин заливаємо водою . На плиті гріємо вершки з какао і с. з, вводимо желатин. Знімаємо з вогню і охолоджуємо(!).

4. Заливаємо суфле і ще півгодини в холод.

Відео рецепт 👇