Тістечко кіндер молочний скибочка

Як зробити тістечка кіндер молочний скибочку рецепт простий. Хоча б раз кожен чоловік пробував «кіндер молочної скибочка» 🥛 Два соковитих шоколадних бісквіта, ніжний мус-суфле між ними з крапелькою меду…блаженство! 🤤 Але я пішла далі – в начинку додала ванільну пасту, в бісквіт додала теж мед. І десерт заграв ще більш смачними фарбами!

Інгредієнти

Рецепт на рамку 20х20х5

Готуємо бісквіт:
1. Яйця – 160г
2. Цукор білий – 100г
3. Сіль – щіпка
4. Кефір – 100г
5. Рослинне масло – 50г
6. Розпушувач – 7г
7. Мед – 30г
8. Борошно пшеничне – 100г
9. Крохмаль кукурудзяний – 35г
10. Какао – 40г
11. Сода – 1,5 р

Готуємо мус:
1. Згущене молоко – 100г
2. Вершки 33% – 250г
3. Мед – 20г
4. Желатин – 8г
5. Паста ванілі – 1 ч. л.

Тістечко кіндер молочний скибочку покроковий рецепт

1. Бісквіт:
1. До кефіру додати соду, перемішати і відставити у бік.
2. Змішати всі сухі інгредієнти, крім цукру. Перемішати.
3. Яйця збити з медом і цукром до пишності.
4. Влити рослинне масло, збити. Потім додати кефір і ще раз збити.
5. Додати сухі інгредієнти і перемішати до однорідності.
6. Деко застелити хорошим пергаментом. Духовку розігріти до 170 градусів.
7. Тісто розділити на 2 частини по 310г. Вилити першу частину на деко, розрівняти трохи більше, ніж розмір форми. Випікати 12 хвилин.
8. Дістати і відразу намітити рамкою форму бісквіта. Коли трохи охолоне, то вирізуйте потрібну форму. Якщо це зробити поки бісквіт гарячий, то краї будуть нерівні.
9. Кожен бісквіт загорнути у плівку і відправити в холодильник на 4-8 часов.
2. Готуємо мус:
1. Желатин замочити в 48г води.
2. Вершки збити до піків. Додати холодну згущене молоко, ваніль і мед. Ще раз добре збити.
3. Желатин розпустити в мікрохвильовці протягом 5-10 секунд, додати вершкову суміш і ще раз взбить.
3. Збірка:
1. Рамку застелити харчовою плівкою. Покласти перший корж, зверху викласти весь мус і розрівняти, накрити другим коржем і трохи притиснути.
2. Зверху накрити плівкою і прибрати в морозилку мінімум на 6 годин. Краще на ніч.
3. Вранці дістати, обрізати нерівні краї і нарізати на порційні шматочки. Дати в холодильнику розморозитися тістечок близько 1-2 годин.
4. Молочний скибочку готовий! 🤤