Шоколадний брауні в домашніх умовах

Як зробити смачний Шоколадний брауні в домашніх умовах рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

100 грам чорного шоколаду, у нас 54 %;
50 грам молочного шоколаду;
150 грам вершкового масла;
2 шт яйця;
140 грам цукру;
25 грам какао порошку;
100 грам борошна;
3 г розпушувача;
щіпка солі;
100 грам рубленого шоколаду ( додати в кінці готове тісто).

Шоколадний брауні в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Розтопити інтервалами шоколад 150 грам (100 темного і 50 молочного ) з вершковим маслом, до однорідності. Збити до білого яйця з цукром і з’єднати з шоколадно-олійно масою. Далі додаємо сухі інгредієнти – просіяне борошно, какао, сіль, розпушувач. Збити міксером до объединения.
2. В кінці додаємо подрібнений шоколад. Духовка 180°, режим низ-верх, час випічки близько 18-20 хвилин. Перевіряємо шпажкою, вона повинна виходити вологою, головне не перетримати брауні. Можна випікати у формі кола використовуючи роз’ємне кільце, застелити фольгой.
3. Ми печемо в прямокутній формі 18/24 см, виходить 12 квадратиків 6/6 див. За бажанням зверху можна залити шоколадним ганашем (на остиглий брауні ) і даємо стабілізуватися в холодильнику пару часов.