Зефір Фейхоа Банан

Новий зефірний смак. Як зробити Зефір Фейхоа Банан рецепт простий. Змішана технологія приготування, будьте уважні до деталей👀 все вийде👌, навіть якщо Ви зовсім не новачок. Зберігайте ⬇️ в закладки і обов’язково пробуйте 👌 Всі рецепти, які я публікую на своїй сторінці перевірені мною. 🤗 Я сама складаю рецепти з різних смаків і НАВЧАТИ ЦЬОГО ІНШИХ! Дивіться в актульном ⬆️ рубрику #порецепту, де зібрані відгуки моїх передплатників, які вже готують за моїми рецептами. 🤗А ще ви завжди можете задати мені питання (але тільки за моїми рецептами, тільки автор може допомогти в цьому випадку).

Інгредієнти

У діжу;
80 г білка або (10 г Альбуміну/60 г води)
120 г цукру
20 г пюре банана
20 г пюре фейхоа
Щіпка лимонної кислоти

В сотейник:
140 г пюре яблука
20 г пюре фейхоа
300 г цукру
9 г агару 900
120 г води

Зефір Фейхоа Банан покроковий рецепт

1. Спочатку готуємо три види пюре. Запікаємо яблука. Розм’якшуємо виделкою банан. ▫️1-2 хв тушкуємо фейхоа в мікрохвильовці до розм’якшення або пропускаємо через м’ясорубку, а потім через сито. Ягода дуже міцна. Пюре з неї виходить плотное.
2. Як правильно збити масу? Починаємо збивати білок до м’яких піків, далі додаємо 1/3 цукру, збиваємо до моменту, коли піки стануть щільніше. Додаємо пюре банана, фейхоа, другу частину цукру і продовжуємо збивати далі. В кінці додаємо цукор, що залишився і щіпку лимонної кислоти і доводимо масу до максимальної плотности.
3. З’єднуємо всі інгредієнти перемішуємо і ставимо на вогонь. Варимо сироп 3-4 хвилини з моменту закипання. Маса виходить білої, можна підфарбувати її 2 краплями зеленого барвника, перед тим як вливати сироп. Гарячий сироп вливаємо поступово, на високих оборотах миксера.

4. Надайте зефирным половинкам саму красиву форму. Я отсадила у формі новорічних ялинок🌲 Моя насадка 336, але можна зробити ялинки практично будь🙌 Прикрасити намистинками потрібно відразу, поки зефір не стабілізувався☝️