Класичні ванільні капкейки з кремом

Класичні ванільні капкейки з кремом простий рецепт.

Інгредієнти

(з цієї кількості тесту виходить 12 капкейків)
(обов’язково кімнатної температури)

-масло 82,5%-100 гр.
-яйця с1 – 2 шт.
-молоко – 70 мл
– цукор -140 гр.
– борошно – 240 гр.
– розпушувач – 10 гр.
– ванілін -1 гр.

Крем: (всі інгредієнти холодні)
– сирний сир – 400гр.
– цукрова пудра -80 гр.
– вершки 33% – 120 мл.

Класичні ванільні капкейки з кремом покроковий рецепт

1. Масло збити з цукром до пишності. По одному додати яйця, збиваючи до однорідності. Додати ванілін і молоко, знову збити. Вручну або на невеликій швидкості міксера ввести сухі ингредиенты.

2. Розкладаємо по формах приблизно на половину (55гр). Випікати при температурі 160-170 градусів, 20-25 хв (до сухої шпажки). Остуджуємо 30 хв, за бажанням робимо отвір і додаємо начинку (згущене молоко, шоколадний ганаш, ягідний конфітюр).
3. Крем:
Збиваємо до пишності і однородности.
4. З допомогою кондитерського мішка і насадки (якщо є) прикрашаємо кремовими шапочками).

5. P. s. Якщо додати в тісто лимонну або апельсинову цедру, капкейки виходять дуже ароматними з відповідними вкусами.