Булочки синабон з корицею з дріжджового тіста і сирним кремом

Як смачно зробити Булочки синабон з корицею з дріжджового тіста і сирним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто:
•200 мл теплого молока
•100 г цукру
•1 ст. л. дріжджів
•4 ст. л. води
•2 ст. л. крохмалю
•80 г вершкового масла
•1 ч. л. солі
•~500 г борошна

Начинка:
•150 г цукру
•60 г вершкового масла
•3 ст. л. кориці

Крем:
•50 г вершкового масла
•80 г цукрової пудри
•1 ч. л. ванільного цукру
•120 г сирного сиру

Булочки синабон з корицею з дріжджового тіста і сирним кремом покроковий рецепт

1. В молоко додаємо 1 ст. л. цукру з обіцяй маси і дріжджі, залишаємо на 10-15 хвилин. Змішати крохмаль з водою, додаємо решту цукру, заважаємо до його повного розчинення. Додаємо розм’якшене вершкове масло, знову перемешиваем.

2. Коли опара підійшла – вшиваємо її в масляну масу і починаємо вводити просіяне борошно з сіллю. Замішуємо м’яке і еластичне тісто. Залишаємо на 2 години підніматися. Для начинки з’єднуємо розтоплене вершкове масло з цукром і корицею. Тісто, що підійшло, обминаємо його і розгортаємо в прямокутний пласт. Змащуємо начинкою і звертаємо в щільний рулет.

3. Нарізаємо на порції. У мене вийшло 12 шт. Выпеваем на пергаменті 20-25 хвилин при 180. Орієнтуєтеся на свою духовку. Змащуємо кремом (для нього просто збиваємо всі інгредієнти) гарячі синнабоны і намагаємося не втратити голову від їх аромату. Приємного апетиту

Відео рецепт 👇