Тыквенно-шоколадний кекс

Ще один класний рецепт в скарбничку гарбузових – мармуровий кекс 🧡🖤 Гарбуз і шоколад чудово поєднуються в цьому кексі, готувати його зовсім не складно, а його привабливий вигляд точно підніме вам настрій ✨ Як зробити Гарбузово-шоколадний кекс рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

-150 г гарбузового пюре;
-100 г меду;
-50 г цукру;
-2 яйця;
-30 мл молока;
30 мл розтопленого вершкового або рослинного масла;
– 225 г борошна;
-3 ст л какао;
-2 ст л молока;
-2 год л соди;
-1 год л кориці;
-по щіпці меленого гвоздики, мускатного горіха, імбиру;
-щіпка солі;

Гарбузово-шоколадний кекс покроковий рецепт

1. У великій мисці змішати гарбузове пюре, яйця, розтоплене масло або олія, мед і цукор; ⠀ В окремій мисці змішати борошно і соду; ⠀ Об’єднати сухі і рідкі інгредієнти до однорідності, але довго не вимішувати. ⠀
2. Форму для кексу змастити маслом і присипати борошном, викласти половину отриманого тесту; ⠀
3. Другу половину тіста змішати з какао і 30 мл молока; викласти у форму і з допомогою дерев’яної палички або ножа двома-трьома рухами зробити візерунок; Випікати 40 хвилин-годину, поки встромлена в середину дерев’яна паличка не буде виходити сухой.

Відео рецепт 👇