Торт «Анна Павлова»

найсмачніша «Анна Павлова». Торт «Анна Павлова» з кремом, схожим на морозиво ми готуємо на курсі «Кондитер за 30 днів» і видаємо свідоцтва державного зразку кондитера 5 розряду. 👩🏻🍳
Нижче роблю з вами усіма секретами приготування ідеальної основи для порційних тістечок «Анна Павлова». Основа зовні хрустка, а всередині як ніжне суфле. Обов’язково приготуйте і наповніть своїм улюбленим кремом 😋

Інгредієнти

для швейцарської меренги:
* курячий Білок сирого – 170 гр.;
* дрібнокристалічний Цукор – 340 гр.;
* Лимонна кислота – на кінчику ч. л..

Торт «Анна Павлова» покроковий рецепт

1. Розігріваємо духовку на 100°С. Готуємо водяну баню. В металевій ємності перемішуємо білки з цукром і лимонною кислотою. Ставимо ємність на водяну баню, щоб дно не стосувалося води. При постійному помішуванні доводимо суміш до 72-74 °С.
2. Гарячу суміш знімаємо з лазні і виливаємо в знежирену діжу міксера і збиваємо на максимумі 6-7 хвилин до щільної маси. Відсаджуємо в два готову меренгу на пергамент або тефлоновий килимок насадкою «відкрита зірка» на 7 зубів 12 мм. У мене виходить 8 основ для тістечок діаметром 9-10-11 див. гр.;
3. Отсаженную меренгу відправляємо в духовку на середній рівень, закриваємо дверцята і знижуємо температуру до 90°С, випікаю на режимі конвекції. З часу випікаємо протягом 75-80 минут.
4. Дверцята відкривати перші 60 хвилин КАТЕГОРИЧНО забороняється! Готову меренгу залишити у вимкненій духовці 10-15 хвилин з відчиненими дверцятами (не виймати деко відразу, щоб не було перепаду температур). Основи для ваших тістечок готовы.

Відео рецепт 👇