Гарбузовий торт з сирним кремом

Як смачно зробити Гарбузовий торт з сирним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Торт «Осіння фантазія». Бісквіти ми з вами вже спекли в попередньому пості. А зараз збираємо з них цей шикарний і найсмачніший торт. ⠀ Мені здалося, що крему в торті замало, тому я збільшила його в інгредієнтах в два рази.

Інгредієнти

Для крему
🔸м’який сир – 625 р
🔸цукор – 210 р
🔸вершків 33-35% – 500 г
🔸желатин – 12 г
🔸вода – 60 мл

для гарбузового бісквіта:
🔸яйце С1 – 3 шт
🔸цукор – 210 р
🔸ванільний цукор – 10 г
🔸рослинне масло – 180 г
🔸пюре запеченої гарбуза – 300 г
🔸борошно – 360 р
🔸розпушувач – 8 р
🔸цедра одного апельсина

для шоколадного бісквіта:
💥яйце С1 – 3 шт
💥цукор – 210 р
💥рослинне масло – 180 г
💥пюре запеченої гарбуза – 300 г
💥борошно – 280 р
💥какао порошок – 40 р
💥розпушувач – 8 г

Гарбузовий торт з сирним кремом покроковий рецепт

1. Бісквіти з гарбуза в духовці рецепт.

2. Желатин замочити у воді, залишити набухати. Після розпустити його у СВ печі імпульсами або на водяній бані. У мисці об’єднати м’який сир (кімнатної температури) і сахар.

3. Вилити розпущений желатин, перемішати. Збити холодні вершки до твердих піків. Об’єднати їх з сирною масою. Крем розділити на 4 частини. Для зручності розкласти в кондитерські мешки.

4. Приготувати просочення для бісквітів. В окропі 300 мл розчинити 25 г цукру. Остудити. Зібрати торт, як показано у відео рецепті. Заготівлю торта збирала в тій же формі на 24 см, в якій випікала бисквиты.

5. Кожен корж обов’язково просочувати просоченням. Прибрати в холодильник на ніч. Шапочки від бісквітів подрібнити в крихту. Прикрасити торт зверху і з боков.

Відео рецепт 👇