Гарбузове печиво з марципаном на Хеллоуїн

Перший місяць осені пролетів, як одна мить! Здрастуй, жовтень – мій улюблений гарбузовий 🎃 місяць 😁😂😁! Сподіваюся, ви зрозуміли, що моя любов до гарбузам безмежна! І, запевняю, ідей з ними у мене ще багато😄👌 Сьогодні печиво 🎃 з начинкою з марципана! Це бомба💣, вогонь🔥, любов💘, починаючи від зовнішнього вигляду і до останнього укусу, вже повірте 😉🙌 І перш, ніж написати рецепт, поділюся черговим лайфхаком! Готуємо Гарбузове печиво з марципаном на Хеллоуїн рецепт простий.
Для тесту нам знадобляться варені жовтки і я знаю, як їх зварити окремо від білка, так-так, ті самі, які залишаються після приготування зефіру😁! Беремо невеликий щільний поліетиленовий пакет, виливаємо в нього наші жовтки (збовтайте їх виделкою попередньо) і поміщаємо дно пакету у киплячу воду, тримаючи його над сотейник, так, щоб пакет не торкався стінок та дна. Руку, якою будете тримати, краще захистити від пари, я одягала силіконову рукавицю-прихватку 😁👌. 3-5 хвилин і жовткова ковбаска готова! Охолоджуємо, виймаємо, тремо на дрібній тертці! Готово!!! Хто не робить зефір, просто відваріть яйця круто, білок можете з’їсти 😉👌

Інгредієнти

(на 22 шт.):

ТІСТО:
100 г м’якого вершкового масла
90 г звичайного+10 г ванільного цукру
100 г густого гарбузового пюре (як робити шукайте тут 👉 #эккэтыква)
4 варених жовтки З
щіпка солі
300 г борошна
3 г розпушувача
1/2 ч. л кориці
1/2 ч. л порошку 🍊 цедри

НАЧИНКА:
200 р марципана
порошок какао опціонально
ЧИ готові марципанові кульки “ZENTIS”

Мигдаль для хвостиків

Гарбузове печиво з марципаном на Хеллоуїн покроковий рецепт

1. З марципана 22 скачати кульки і обваляти в какао. Мигдаль розрізати вздовж на 2-3 частини. З’єднати масло, цукор, пюре 🎃 мелконатертые жовтки і сіль, перемішати до однорідності. В окрему миску просіяти борошно, додати розпушувач, корицю, цедру і ретельно перемішати. З’єднати вологу частину з сухою і замісити однорідне, пластичне тісто. Ось тут можете кликати своїх маленьких помічників 👧👦! Вони будуть раді вам допомогти 😁😁😁!
2. Розділити тісто на 22 частини по ~30 м і скачати кульки, кожен кульку розплющити в коржик, покласти в центр начинку і зібрати навколо неї краю коржі, запечатати. Зробити ручкою ложки борозенки, надаючи форму тиковкі. Дуже акуратно можна не старатися, ніж вільнішими, тим ближче до оригіналу на виході!

3. Адже в природі немає однакових🎃🎃🎃 примірників 😂😂😂. Лист застелити папером для випічки, виставити всі тиковкі, в центр кожної увіткнути хвостик. Відправити лист в заздалегідь розігріту до 180° духовку і випікати печиво в режимі верх-низ 25-30 хвилин до легкого рум’янцю. Готові гарбузики остудити, налити гарячого чайку ☕ і дружно з’їсти разом з помічниками 👦👧! Всім смачних гарбузів 🎃