Чізкейк сирний Сулугуні Журавлина

Як зробити смачний Чізкейк сирний Сулугуні Журавлина простий рецепт.

Інгредієнти

На форму d=14 см

Для пісочної основи:
Печиво-40 гр
Крекер-40 гр
Масло-25 гр

Для сирного шару:
Сулугуні-60 гр
Шоколад-100 гр
Крем-чіз 120 гр
Вершки-100 гр
Молоко-30 г
Желатин-5 гр
Вода-25 гр

Для начинки:
Журавлина- 150 гр
Цукор-60 г
Крохмаль-15 гр
Вода-15 гр

Чізкейк сирний Сулугуні Журавлина покроковий рецепт

1. Для основи розтопити масло, змішати в печивом перемеленої, утромбовать в основу і запекти 10 хв. Сирний шар: Сулугуні порізати невеликими шматочками, додати в вершки і довести до кипіння на плиті, залишити на 3 хвилини, потім додати шоколад і пробити блендером всі хорошо.

2. Желатин залити водою і залишити набухати на хвилин 15. Потім желатин змішати з молоком і підігріти в мікрохвильовій печі до розчинення желатину. Молоко з желатинів додати в суміш вершків і сулугуні, перемішати, додати крем-чіз і добре збити віночком все.

3. Журавлинна начинка: Змішати всі інгредієнти, журавлину можна трохи розчавити що б не були цілі ягідки, проварити на плиті до кипіння і запустіння, залишити охлаждаться.

4. Починаємо збирати наш чізкейк, на пісочну основу викладаємо частину журавлинною начинки, розрівнюємо, заливаємо половину сирного шару. Зверху хаотично додаємо крекери і решту журавлинну начинку.

5. Заливаємо залишилася сирну масу, розрівнюємо. Прибираємо в холодильник на пару годин до повного застигання чізкейку. Прикрашаємо і насолоджуємося неймовірно смачним чизкейком.

Відео рецепт 👇