Галета пиріг з нектаринами в духовці

ЦУКОР, БОРОШНО І МАСЛО є? Галета пиріг з нектаринами в духовці простий рецепт. Тоді бігом готувати ГАЛЕТУ! Начинка може бути будь 😉 я в цей раз спробувала з нектаринами і вийшло просто ВАУУУ 🔥

Інгредієнти

Для тесту:
▫️борошно – 200 г
▫️цукор – 50 г
▫️масло вершкове – 150 г

Для начинки:
▫️нектарин/яблуко/банан/слива та ін – 250 г
▫️цукор – 40 г
▫️крохмаль – 40 г

Галета пиріг з нектаринами в духовці покроковий рецепт

1. В глибокій ємності змішайте борошно і цукор. Масло натріть на тертці і додайте до сухої суміші. Перетріть руками в крихту, після перекладіть на горизонтальну поверхню і вимішайте тесто.

2. Готове тісто: щільний грудку, м’який, не прилипає до рук. Приберіть тісто на 30 хвилин у холодильник і приготуйте начинку: наріжте фрукт і змішайте з цукром і крохмалем в емкости.

3. Тісто розкачайте в пласт товщиною 0,3-0,6 мм. Начинку викладаємо на пласт, відступаючи від краю на 1,5-2 див. Підгинаємо тісто до начинки. Випікаємо 25-30 хвилин при 200 С.

Відео рецепт 👇