Трайфл «Кава-банан» в склянці

Як смачно зробити Трайфл «Кава-банан» у склянці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Шоколадний бісквіт 120гр
Молоко 250мл
Вершки 33% 150мл
Цукор 50гр
Ванільний цукор За смаком
Жовтки 3
Кави 50мл
Кукурудзяний крохмаль 2ч.л.
лікер Амаретто 1 ст. л.
Банани 2шт

Трайфл «Кава-банан» в склянці покроковий рецепт

1. В 50мл гарячої води розчинити 1 ч. л. кави, остудити. В охолоджений кава додати лікер. Банани порізати кружальцями, а шоколадний бісквіт кубиками. Молоко з цукром довести до кипения.
2. Окремо змішати жовтки, кукурудзяний крохмаль і ванільний цукор. Додати частину гарячого молока до жовтків, добре перемішати. Повернути суміш у каструлю з молоком і проварити до загустения.
3. Остудити. Вершки збити. Приготувати 4 високих фужера. На дно кожного викласти нарізану кубиками шоколадний бісквіт. Просочити кавовим сиропом.
4. Викласти шар ванільного крему, потім нарізані кружечками банани. Шари повторити ще раз. Зверху збиті відсадити сливки.