Торт ледачий Наполеон з листкового тіста з заварним кремом

Торт ледачий Наполеон з готового листкового тіста з заварним кремом простий рецепт ✅ Ну я люблю прості і смачні тортики. 😃 Виходить реально дуже смачно Гості на порозі? Все просто ! Беремо готове тісто Я робила і з дріжджовим і з бездріжджовим, і обидва варіанти виходили смачними !! Крем може бути будь ! Можна просто масло і згущене молоко або заварний як у міняючи Я вирішила зробити прошарок малинову.

Інгредієнти

1 пачка готового тіста

Крем: 2 жовтки
250 гр цукрового піску
3 ст л кукурудзяного крохмалю
1 ст л борошна
300 мл молока
250 гр вершкового масла

Торт ледачий Наполеон з листкового тіста з заварним кремом покроковий рецепт

1. Для початку зробимо крем: зігріємо молоко, в сотейнику. Тим часом з’єднаємо жовтки і цукор, добре їх змішаємо. Додамо крохмаль і борошно і пару ложок гарячого молока. Добре змішаємо і потихеньку тонкою цівкою введемо яєчну масу до молока. Вогонь повинен бути средним.

2. Помішуємо безперервно до загустіння. Як загустит, вимикаємо плиту. Закриємо плівкою Вконтакт і дамо опівночі охолонути. Потрібно збити вершкове масло до білого і по одній ложці ввести холодну заводну масу. Крем готов.

3. Тісто злегка розкачати і нарізати на квадратики. Відправити в духовку е, розігріту до 180 градусів. Збираємо торт як показано на відео. Можна в квадратній форме.

4. Можна в глибокій тарілці. Дати 20 хвилин постояти і покрити крихтами. Прошарок в мене просто малина заморожена, я її размяла і додала в слои.

Відео рецепт 👇