Лавандовий крем шоколадний ганаш

Як смачно зробити Лавандовий крем шоколадний ганаш простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сьогодні поділюся з Вами рецептом лавандового ганаша. Якщо ви ще ніколи не пробували лавандові десерти, то один з кращих варіантів – лавандові макаронів. Смак лаванди м’який, не яскравий, який дозволить зрозуміти ваш він чи ні.

Інгредієнти

на 10-12 шт.

Вершки 110 гр
Лаванда сушена – 1/2-1 чайна ложка (за смаком)
Шоколад білий – 80 гр (відсоток какао масла будь -)
Масло вершкове – 10 гр

Лавандовий крем шоколадний ганаш покроковий рецепт

1. Вершки з лавандою довести до кипіння і настояти 20 хвилин (краще під кришкою, щоб не утворювалася піна). Процідити вершки від лаванди через сито і долити до 110 грам. Ще раз нагріти до перших ознак кипіння і залити ними шоколад.
2. Настояти вершки з шоколадом 1 хвилину і пробити блендером Остудити до 35-40 градусів і ввести вершкове масло кімнатної температури. Пробити ще раз блендером. Накрити ганаш плівкою вконтакт і охолодити 5 і більше годин в холодильнике.
3. Збити міксером на середній швидкості до повітряної, тримає форму текстуру. P. S. Смородина – класичний супутник лаванди, яку можна додати в центр 😉