Бісквітний рулет зі сметанним кремом і варенням

Самий швидкий у приготуванні і смачний 😋 домашній рулет 👌🏻 Бісквітний рулет зі сметанним кремом і варенням простий рецепт будинку.

Інгредієнти

Для бісквіта нам знадобиться:
Яйця – 4 🥚шт.
Борошно – 130 гр
Цукор – 130 гр
Ванільний цукор – 1 уп.
Сіль – щіпка

Для крему:
250 гр сметани,
100 гр цукрової пудри,
1 пакетик згущувача сметани або вершків.

Бісквітний рулет зі сметанним кремом і варенням покроковий рецепт

1. Збити яйця з цукром до білої піни. Додати просіяне борошно і перемішати лопаткою. Викласти на пергамент і випікати при температурі 180°с 20-25 хвилин. Для просочення в даному рулеті я використовувала абрикосове і малинове варенье.

2. Для крему: 250 гр сметани, 100 г цукрової пудри, 1 пакетик згущувача сметани або вершків – збити протягом 1 минуты.

3. Гарячий рулет дістати з духовки, перевернути на рушник (можна постелити новий аркуш пергаменту, зняти пергамент з готового рулету і згорнути трубочку.

4. Остиглий рулет розкрутити, просочити і намазати кремом, закрутити і поставити в холодильник на пару годин. Просочення і крем можна брати будь-який, на ваш вкус.