Чорничний чізкейк з маскарпоне і рікоттою

Як зробити смачний чорничний чізкейк з маскарпоне і рікоттою рецепт простий. Чізкейк – це десерт, який я готую дуже часто. Багатий, обволікаючий, зі свіжим і не занадто солодким смаком, це ЧИЗКЕЙ З ЧОРНИЦЕЮ, одним з моїх найулюбленіших.

Інгредієнти

250 г бісквітного печива
120 г топленого масла
3 яйця
150 г цукру
250 г рікотти
500 г маскарпоне
2 столові ложки борошна
Цедра 1 лимона
Половина стручка ванілі
200 р чорничного варення
200 г свіжої чорниці

Чорничний чізкейк з маскарпоне і рікоттою покроковий рецепт

1. Печиво подрібнити і змішати з топленим холодним маслом. Суміш утрамбувати на дні форми, діаметром 24 см, застеленому пергаментним папером, і відкласти. Збити рікотта з маскарпоне, додати цукор, яйця, борошно, терту цедру лимона і м’якоть ванили.
2. Вилити отриману суміш на бісквітну основу і випікати при 160 ° близько 1 години. Чізкейк буде готовий, коли він буде злегка захитався всередині, але, при цьому, стане золотистим по краях. Якщо він занадто рідкий, продовжуйте готовить.
3. Дайте йому повністю охолонути, потім перенесіть на ніч у холодильник, перш ніж дістати з форми. Змішати варення з 150 г свіжої чорниці і розподілити по поверхні чізкейку. Перед подачею прикрасити свіжою м’ятою і залишилися ягодами.