Тістечка заварні кільця з сиром

Як зробити Тістечка заварні кільця з сиром рецепт простий.

Інгредієнти

На 15 штук

Для тіста:
200 р пшеничного борошна
90 г води
100 г молока
100 г вершкового масла
300 г яєць
2 г солі

Для сирного крему
320 г сиру жирністю 5-9%
175 г вершкового масла
90 г цукрової пудри
65 г згущеного молока
10 г ванільного цукру
1 ст. л. коньяку або рому

Додатково:
цукрова пудра

Тістечка заварні кільця з сиром покроковий рецепт

1. Для тіста з’єднайте в сотейнику воду, молоко і сіль. Додайте нарізане шматочками вершкове масло і доведіть до кипіння на помірному вогні. Як тільки масло розтане, додайте всю муку і перемішуйте лопаткою до тих пір, поки тісто не стане глянцевим, а на дні сотейника не утворюється тонка плівка з тіста. Перекладіть тісто в чашу міксера і остудіть, перемішуючи плоскою насадкою. Поступово додайте в остигле тісто яйца.
2. Готове тісто стікає з лопатки широкою стрічкою. Перекладіть тісто в кондитерський мішок з зубчастою насадкою діаметром 12-15 мм і приберіть в холодильник до використання. Для крему дістаньте масло з холодильника за годину до приготування. Збийте масло з цукровою пудрою і ванільним цукром в світлу масу. Додайте кількома порціями згущене молоко, ретельно збиваючи на максимальній швидкості. В кінці додайте коньяк.
3. Сир протріть через сито в готовий крем або обробіть блендером до гладкості. Збийте міксером на високій швидкості в пишний крем. На деко, застелене папером для випічки, отсадите кільця діаметром 8-12 див. Випікайте 15 хвилин при Т=220С і 25-30 хвилин при Т=180С. Остудіть на решітці і начиніть сирним кремом. Посипте цукровою пудрой.