Сирна паска з вареним згущеним молоком, горіхами і курагою

Як приготувати смачну сирну паску з вареним згущеним молоком, горіхами і курагою (без яєць) рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

-540 гр сиру
-280 гр вареної згущенки(кімнатної температури)
-85 гр вершкового масла(кімнатної температури)
-85 гр вершків 33-35 %
-55 гр кураги
-45 гр волоських горіхів
-ваніль(за смаком)

Сирна паска з вареним згущеним молоком, горіхами і курагою покроковий рецепт

1. Курагу промити, просушити, дрібно нарізати. Подрібнити горіхи. Пробити блендером сир, вершки, масло, додати згущене молоко і ваніль, пробити ще раз.
2. Додати курагу і горіхи. Подвійну марлю намочити водою і добре віджати, застелити форму (пасочницу), викласти сирну массу.

3. Акуратно загорнути краї марлі вгору, покласти вантаж і прибрати в холодильник на ніч. Прибрати форму, поставити великдень на тарілку і прикрасити за желанию.