Печиво міні штоллени

Як зробити Печиво міні штоллени рецепт простий✨ ❤️Ніжне печиво виходить таким же смачним, як і традиційний німецький штоллен – популярний кекс з великою кількістю сухофруктів. Але головне, через 2 дні миништоллены вже готові радувати вас ароматом Різдва! 🎄

Інгредієнти

▫️улюблені цукати 150 р
▫️ром 50 р
▫️масло вершкове 100 р
▫️цукор 80 г
▫️сир 160 р
▫️борошно 160 г
▫️розпушувач 10 р
▫️кориця 1/2 ч. л.
▫️кардамон 1/4 ч. л.
▫️мускатний горіх 1/4 ч. л.
▫️апельсин 1 шт
▫️горіхи 50 р

▫️масло вершкове 50 р
▫️цукрова пудра 50 г

Печиво міні штоллени покроковий рецепт

1. Цукати заздалегідь замочуємо в ромі. З апельсина з допомогою терки зняти цедру і вичавити сік у цукати. ⠀ Кімнатної температури вершкове масло збити з цукром, перетерти сир через сито і додати до масла. Додати просіяне борошно, розпушувач, всі спеції і цедру. ⠀
2. Готове тісто добре тримає форму, але залишається м’яким і злегка липковатым. ⠀ Злити рідину з цукатів, просушити на рушнику, мигдаль порубати і додати в тісто. ⠀ З тіста зробити кульки, розкласти на деку, застеленому папером для випічки на невеликій відстані один від одного. ⠀

3. Випікати 15 хвилин при 180С до легкого рум’яного кольору. Гарячі штоллени змастити розтопленим вершковим маслом. Посипати цукровою пудрою через сито. Дати дозріти від 2х до 14 днів дней.