Тістечко Червоний Оксамит з мармеладом і кремом

Тістечко Червоний Оксамит з мармеладом і кремом в домашніх умовах простий рецепт.

Інгредієнти

Для тесту:
Борошно 210 гр
Яйце 1 шт
Вершкове масло м’яке 100 гр
Цукор 100 гр
Кефір 120 мл
Масло рослинне 35 гр
Какао 8 гр
Сода 1/2 ч. л
Розпушувач 5 гр
Барвник червоний гелевий

Для крему:
Сирний сир 250 гр
Вершки 50 мл
Цукрова пудра 55 гр

Для мармеладу:
Пюре малини 50 гр
20 мл Вода
Цукор 10
Агар 1 гр

Тістечко Червоний Оксамит з мармеладом і кремом покроковий рецепт

1. Кефір трохи підігріваємо, якщо холодний. Змішуємо з содою. Борошно змішати з какао і розпушувачем. М’яке масло збиваємо, додаємо цукор і знову збиваємо. Кладемо яйце і знову все добре поєднуємо з допомогою міксера до однорідного стану. ВАЖЛИВО‼️ Масло і яйце повинні бути однакової кімнатної температури!

2. В масляну суміш виливаємо кефір , рослинне масло та сухі інгредієнти. Перемішуємо і додаємо барвник, близько 1 ч. л Перекладаємо тісто в кондитерський мішок. Відрізаємо кінчик 1,5 див. Видавлюємо тісто на пергамент, діаметр 5 см, на відстані один від друга.
3. В процесі випічки бісквіт трохи розтечеться. Підсумковий діаметр бісквітів 6-7 див. Випікаємо при 170 градусах 13 хвилин. Даємо охолонути. Робимо мармелад. Пюре нагріваємо з водою, цукром і агаром. Проварюємо 30 секунд. Поки маса гаряча виливаємо в форму.

4. У мене сердечка-міні, наповнювала на половину форми. Даємо застигнути в холодильнику 15 хвилин. Робимо крем. Охолоджені вершки, пудру і сир поєднуємо з допомогою міксера. Перекладаємо крем в мішок з насадкой.
5. ЗБІРКА: На одну з половинок кладемо мармеладку і навколо відсаджуємо крем. Закриваємо другою відповідного діаметру половинкою. Даємо полежати тістечком пару годин в холодильнике.

6. Прикрасити за бажанням) З цієї кількості інгредієнтів вийде 16 шт. Можна дегустувати 😋

Відео рецепт 👇