Як зробити маршмеллоу в домашніх умовах

Зняла для вас відео рецепт, як готувати повітряний, легкий десерт у вигляді пончиків і кульок! Широка палітра кольорів і відтінків, 11 видів фарбувальних добавок. Як зробити маршмеллоу в домашніх умовах рецепт простий. Особливо сподобалися барвники з ароматизаторами. Аромати дуже ніжні і дійсно дають той самий смак, який вказаний на упаковці. Я використовувала рожевий 💖 з ароматом малини, жовтий 💛 з ароматом банана, і блакитний 💙

Інгредієнти

цукор 200 гр
Глюкозний сироп 100 гр
вода 110 гр
желатин 23 гр в 120 мл води
Цукрова пудра для обсипання 2 ст. л або кукурудзяний крохмаль

Як зробити маршмеллоу в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Замочуємо желатин. Кладемо В сотейник воду з цукром і глюкозою, доводимо до 112 градусів. Гарячий сироп виливаємо в чашу міксера, додаємо желатинову масу. Розтоплювати його попередньо не потрібно!!! Збиваємо близько 5-7 хвилин до м’яких піків на високій швидкості. Ділимо суміш на три частини і окрашиваем.

2. Перекладаємо суміш в кондитерські мішки. Температура маси для їх приготування 40 градусів. Для кульок потрібна силіконова форма для кейкпопс. Для пончиків – форма для пончиків 🍩 Попередньо готуємо пергамент і рясно посипаємо його цукровою пудрою або крохмалем. Змащуємо формы.

3. ДУЖЕ жирно маслом і заливаємо масу в півсфери. Закриваємо і ставимо в холод на 30 хвилин. Або залишаємо при кімнатній температурі на 1-2 години. Дістаємо і обвалюємо в цукровій пудрі, сублімованої крихті ягід або кокосовій стружці. Залишаємо при кімнатній температурі 6-8 годин. Зберігаємо в контейнері до 1 месяца.

Відео рецепт 👇