Вівсяне печиво з чорною смородиною

Як зробити смачне Вівсяне печиво з чорною смородиною рецепт простий 🔥 Мабуть, саме смачне вівсяне печиво з тих, що я пробувала! Хрустке зверху, м’яке і соковите всередині – за рахунок ягід) Сподобається і дітям і дорослим.

Інгредієнти

🔸1 яйце
🔸100 гр перемелених вівсяних пластівців
🔸50 гр рисового борошна (або інший)
🔸20 гр вершкового масла 82,5%
🔸1 ч. л меду
🔸60 гр цукру
🔸прянощі (кориця, мускатний горіх, кардамон)
🔸1/2 ч. л розпушувача
🔸ягоди заморожені – за смаком
🔸 2-3 ст. л молока або води – для консистенції, щоб тісто було як пластилін)

Вівсяне печиво з чорною смородиною покроковий рецепт

1. Змішуємо всі сухі інгредієнти. Окремо змішуємо мед і масло розтоплюємо в мікрохвильовці. Додаємо до сухим інгредієнтом, потім яйце, перемешиваем.
2. Додаємо молоко (скільки потрібно) і замішуємо тісто. Ліпимо кульки, всередину кладемо по 3-4 ягідки смородини. Кладемо кульки на змащений маслом пергамент і притискаємо вилкой.

3. Випікаємо 15-20 хвилин при 190-200С. Дивіться по своїй духовці. ⠀ Після випікання кладемо печиво на решітку. Я це роблю, щоб дно випічки не потіло) ⠀ Приємного апетиту!