Меренговый рулет з маскарпоне

Як смачно зробити Меренговый рулет з маскарпоне простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Готується швидко, виходить Мега смачно! Меренговый рулет з ніжним кремом по цьому рецепту завжди виходить як треба. Це щось!

Інгредієнти

Для коржа:
🌷5 білків кімнатної температури
🌷200 гр цукрова пудра
🌷1 щіпка лимонної кислоти
🌷1 стл кукурудзяного крохмалю

Крем:
🌷100 гр вершки 33%
🌷100 гр маскарпоне(або сирний сир)
🌷цукрова пудра за смаком(у мене 30 грам)
🌷можна додати свіжих ягід(але не багато,щоб не потік ваш тортик)

Меренговый рулет з маскарпоне покроковий рецепт

1. Білки з щепотокой кислоти збиваємо в піну,поступово додаємо цукрову пудру і збиваємо в щільну-блискучу піну,потім додаємо крохмаль і збиваємо ще секунд 15,щільну білкову масу розподіляємо у вигляді прямокутника на тефлоновом килимку(в Ашані 150-170 руб,від нього у вас точно все відійде ,він багаторазовий-візьміть і не доведеться потім все віддирати від пергаменту).розподіляємо масу

2. Товщиною в 1,5 см ,зверху я посипала мигдальною стружкою ,можна нічим не сипати ,Випікаємо корж до золотистої скоринки при 150* 25/30 хв,всередині повинен бути м’який і легко відходити від килимка. Поки випікається корж готуємо крем. Вершки ,сир,пудру-збиваємо в легку і повітряну масу до потрібної консистенції, корж виходить солодкий ,тому багато не пудри добавляйте.
3. Готовий корж можна накрити рушником або іншим килимком-перевернути і акуратно прибрати килимок для випічки(мигдальна стружка виходить зовні),викладаємо крем на корж,за бажанням додаємо ягоду(якщо берете заморожену ,то попередньо розморозити,щоб була без води)і за допомогою рушника або килимка згортаємо рулет ,я його акуратно виклала у фольгу і нещільно закрила,на ніч прибрала в холодильник ,вранці виклала зверху залишки крему і прикрасила! Він нереально ніжний і смачний! Готувати просто ,якщо все робити як написано