Сирне печиво з цукром і вершковим маслом

Як зробити Сирне печиво з цукром в духовці і вершковим маслом рецепт простий в духовці. Сьогодні готуємо дуже просте і смачне 🍪 сирне печиво! ⠀ Якщо у вас є пачка сиру в запасі, пропоную відразу ж приготувати!😉 ⠀ Розсипчасте, м’яке печиво незвичайної форми з хрусткою цукровою скоринкою!

Інгредієнти

Сир 200 гр
Цукор-3-4 ст. л (я брала коричневий)
Борошно 180 гр
Вершкове масло 100 гр
Розпушувач 4 гр
Сіль щіпка

Сирне печиво з цукром і вершковим маслом покроковий рецепт

1. Борошно, сіль, розпушувач, цукор і холодне, порізане кубиками масло збиваємо в однорідну крихту. Додаємо сир і добре вимішуємо. ⠀ Вийде м’яке тісто, яке не липне до рук. ⠀ Загортаємо тісто в плівку і прибираємо на 30-40 хвилин у холодильник. ⠀
2. Дістаємо тісто розкочуємо пласт між двома листами пергаменту товщиною 3-5 мм. ⠀ Вирізаємо кола діаметром 5 див. 4 кола накладаємо трохи в нахлест і загортаємо в трубочку.
3. Розрізаємо навпіл, вийдуть дві «трояндочки» Кожен «квітка» занурюємо в цукор і кладемо на пергамент. Випікаємо при 200 градусах близько 20 хвилин до золотистого кольору. ⠀ Остуджуємо і наслаждаемся!