ПП пиріг з грушею, бананом і заварним кремом

Божественний пп пиріг з грушею, бананом та запеченим заварним кремом 🍐 Хлопці, пиріг мегапотрясающий. Ніжний, соковитий бісквіт з грушею та бананом і зверху запечений заварний крем, ви не уявляєте, як це смачно😍. Можна приготувати пиріг без крему, крем не можна запікати. Можна замість груші та банани, додати свої улюблені фрукти.


⠀⠀

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр👉123.9/6.3/4.2/15.4
Вага 850 гр

Форма 19/21

Бісквіт:
✔️яйце С0 4 шт(кімнатної температури)
✔️підсолоджувач(пробуйте на свій смак)
✔️борошно рисова 70 гр
✔️розпушувач 3 гр
✔️груша 100 гр
✔️банан 100 гр

Крем:
✔️яйце 2 шт
✔️підсолоджувач
✔️молоко 300 гр
✔️крохмаль кукурудзяний 30 гр

ПП пиріг з грушею, бананом і заварним кремом покроковий рецепт

1. Готуємо бісквіт: відокремити білки від жовтків. До білків додати дрібку солі, збити до міцних піків. До жовтків додати підсолоджувач і збити до білого. До жовтків додати просіяне суміш з борошна і розпушувача, перемішати. Тісто буде густе, потроху вводити білки, розріджує тісто. Грушу і банан нарізати кубиками, додати в тісто. Перемішати і викласти тісто у форму, відправити запікатися в розігріту до 180′ духовку на 20 мин.
2. Тим часом, готуємо крем. Яйця збити виделкою з підсолоджувачем, додати молоко, крохмаль. Перемішати. Поставити на повільний вогонь, постійно помішуючи, довести до загустения.
3. Вийняти пиріг (через 20 хвилин), зверху викласти крем (гарячий пиріг, гарячий крем), розрівняти. У духовці додати температуру до 220′, поставити режим верх (гриль) і на самому верхньому ярусі запікати пиріг 10 хвилин до золотистої скоринкою. Готовий пиріг остудити і насолоджуватися. Він восхитительный.

Відео рецепт 👇