Сирний кекс з маком

Як зробити Сирний кекс з маком простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

120 г вершкового масла кімнатної температури
250 г цукру
3 яйця
220 г сиру (пастоподібного або протерти через сито)
220 г борошна
1/2 ч. л. розпушувача
1 ч. л. ванільного екстракту
Цедра 1-2 лимонів
1-2 ст л маку

Для глазурі
1 ст л лимонного соку
80-100 г цукрової пудри

Сирний кекс з маком покроковий рецепт

1. Масло збити з цукром (якщо використовувати цедру, перетерти цукор з цедрою пальцями попередньо), додати яйця по одному, збити. Додати сир, ваніль, взбить.
2. Просіяти борошно з розпушувачем, додати мак, перемішати. Викласти тісто у форму (20-22 см круглу або 10*25 прямокутник).
3. Піч при 170С в заздалегідь розігрітій духовці близько 50-60 хвилин до сухої зубочистки. Для глазурі змішати сік і пудру для густоти і нанести на остиглий кекс.