паска-бріош

Як зробити Пасхальне паска-бріош рецепт простий. Я ж говорила, що зовсім не люблю всі ці глазурі на пасок? Виправдалася за відсутність глазурі і на цьому куличе і пішла писати рецепт дуже смачної паски, по структурі як бріош. Пс. При можливості постарайтеся брати сильну борошно. А добавки можна вибрати на свій смак.

Інгредієнти

Мука 500г
Молоко 300 мл
Дріжджі свіжі 18 р
Цукор 70г
Ванільний цукор 10 р
Сіль 8 г
Яйце 1 ши
Цукати журавлини 70 р
Жовток 1 шт
Вершкове масло 100 г

паска-бріош покроковий рецепт

1. Борошно просіяти, додати сіль і 2 види цукру, перемішати. У теплому молоці (37С) розчинити дріжджі і влити до сухих інгредієнтів. Яйце і жовток трохи перемішати і теж додати. Замісити тісто. На п’ятій хвилині замісу по шматочках вводити м’яке масло.
2. Продовжувати місити ще 5 хвилин на середній швидкості міксера, і 5 хвилин на найнижчій. Накрити і залишити при 25-26С на годину. Через 30 хвилин додати журавлина, і ще раз перемішати. Подошедше тісто розділити на шматки, підкотити, накрити і залишити на 15 минут.

3. Ще раз підкотити кожен шматок і викласти в паперові форми. Накрити і залишити ще на годину. Випікати в розігрітій до 200С 30-35 хвилин. Остудити на решітці. Посипати цукровою пудрой.