Гарбузовий кекс у духовці смачний

Гарбузовий кекс у духовці смачний рецепт. Як я швидко і без заморочок готую ароматний гарбузовий кекс. Сезон гарбуза в самому розпалі, тому я вирішив поділитися з вами рецептом яскравого кексу з додаванням гарбузового пюре. В цей кекс закохаються навіть ті, хто не любить гарбуз. А все за рахунок виразних апельсинових ноток та неперевершеного аромату. Не буду затягувати, давайте готувати.

Інгредієнти

• Гарбузове пюре 300 р
• Борошно 175 р
• Вершкове масло-80 г
• Яйця 3 шт.
• Розпушувач 10 р
• Цукор 200 р
• Цедра одного апельсина
• Гарбузове насіння 50 р
• Куркума 1 ч. л.
• Кориця ½ ч. л.
• Мускатний горіх ½ ч. л.
• Імбир ½ ч. л.

Гарбузовий кекс у духовці смачний покроковий рецепт

1. В глибоку ємність відправляю м’яке вершкове масло, цукор (у мене суміш тростинного і звичайного, тростинний додає аромату) і апельсинову цедру. Збиваю міксером і, не зупиняючи його роботу, додаю яйця. Перемішую до однородности.

2. Просіюю борошно з розпушувачем, додаю спеції: куркума, корицю, мускатний горіх і мелений імбир. Перемішуємо міксером до однорідності. Додаю до тесту гарбузове пюре і семечки.

3. Знову перемішуємо міксером. Викладаю тісто у форму, застелену папером для випічки і рівномірно розподіляю. Відправляю кекс випікатися в духовку на 50 хвилин при 180°С.

4. Даю йому охолонути і витягаю з форми. Я змастив свій кекс апельсиновим желе і прикрасив гарбузовим насінням. Кекс вийшов неймовірно ароматним, красивим, супернежным і, звичайно ж, дуже вкусным.