Китайський десерт нуга з маршмеллоу

Китайський десерт нуга з маршмеллоу простий рецепт. Готую незвичайний і популярний у Китаї десерт – нугу з маршмеллоу. Сьогодні я буду готувати нугу з маршмеллоу. З приготуванням цього десерту впорається будь. Його краса ще й у тому, що в якості начинки можна використовувати будь-які горіхи, цукати, сухофрукти. Давайте готувати.

Інгредієнти

для нуги:
• Вершкове масло 100 г
• Маршмеллоу 400 р
• Сухе молоко 90 р
• Солоний арахіс 120 р
• Сушена журавлина 80 р
• Солоний крекер 400 г

Китайська десерт нуга з маршмеллоу покроковий рецепт

1. Ставлю каструлю на вогонь і відправляю туди вершкове масло. Повністю розтоплюю його і додаю маршмеллоу. Розплавлюю маршмеллоу при постійному помішуванні. У мене зефірки маленькі – вони тануть швидше. Якщо у вас великі, краще порізати їх на дрібні кусочки.

2. До розплавленої маси, додаю сухе молоко і добре перемішуємо до однорідності. Додаю в каструлю солоний арахіс, сушену журавлину і солоні крекери (їх можна покришити дрібніші). Гарненько все перемішую, щоб маса з маршмеллоу покрила всі сухі ингредиенты.

3. У мене обсягу каструлі не вистачило, щоб перемішати масу, тому я переклав її в більш глибоку чашу. Викладаю масу на папір для випічки. Накриваю її ще одним листом пергаменту і гарненько втрамбовую в пласт за допомогою скалки.
4. Залишаю до повного охолодження. Знімаю пергамент з застиглої маси, обрізаю нерівні краї і нарізаю пласт на кубики. Нуга виходить дуже смачною і незвичайною, з великою кількістю орехов.

5. Солодкість маршмеллоу ідеально поєднується з солоним крекером і арахісом, а також кислинкою клюквы.