Сливовий тарт пиріг з листкового тіста

Сливовий тарт пиріг з листкового тіста простий рецепт в духовці. Коли я отримав лист з пропозицією написати кулінарну книгу, то засміявся і зомлів. Перші пару годин після непритомності не міг говорити. Тільки перечитував лист і тремтячими руками намагався набрати слово «згоден». Книгу в результаті написав, прикріпив власноруч зроблені фотографії і відправив. І думати про все забув.
Йду якось по великій Філевської, їм круасан, п’ю каву. Дивлюся в ларьку книга «Ненудні десерти» , дай думаю почитаю про методики збільшення живота і лікування ожиріння після цього збільшення. А там я. Так, прямо на обкладинці. Хочете вірте, хочете ні. Ось вона всесвітня слава! Ось вам ненудний, докладно розписаний, рецепт.

Інгредієнти

1) сливи
Сливовий джем 65г
Вода-60г

2) Мигдальний крем
вершкове Масло-25г
Пластівці мигдалю 25г
Цукровий пісок 25г
Яйця 1шт

листкове тісто

Сливовий тарт пиріг з листкового тіста покроковий рецепт

1. 1) сливи
Перемішати, збити блендером поставити на вогонь , покласти сливові часточки і проварити до м’якості. Виловити готові шматочки і викласти на суху поверхню щоб зайва рідина скла . Остудить.
2. 2) Мигдальний крем
Масло з цукром збити, додати яйця, мигдаль і дрібку соли.
3. Підготувати листкове тісто: розкачати тонким шаром приблизно 2,5 мм, вирізати круги діаметром 16 см . Прибрати в морозилку на 10 хвилин .
4. Збірка:
тісто листкове 1круг + Мигдальний крем 30г. Готові кола з тіста покласти крем і вирівняти по всій поверхні . Зверху викласти сливові часточки віялом по кругу.
5. Готовий тарт випікати 200 градусів 15-20 хвилин. Після змастити сливовим відваром, що залишився від варіння слив. В середину готового тарта покласти кульку морозива .