Домашній Торт Ферреро Роше

Як зробити дуже смачний Домашній Торт Ферреро Роше рецепт простий.

Інгредієнти

Для бісквіта:
4 яйця
130 г цукру
80 г борошна
30 г какао
30 г рослинного масла
40 г молока
1 ч. л розпушувача

Я використовувала 2 бісквіта по 4 яйця. Розмір форми: 38*26

Для безе:
4 білка
300 г цукру
Щіпка солі

Для крему:
300 г вершкового масла
380-450 р згущеного молока

Домашній Торт Ферреро Роше покроковий рецепт

1. Для бісквіта:
Печемо при 180° с до готовності. Пергамент нічим не смазываю.

2. Для безе:
Білки засипаємо цукром і сіллю. Збиваємо спочатку на середній швидкості, через 2-3 хв збільшуємо до максимальної і збиваємо до консистенції як на відео. Сушимо при 120° 3-4 години. Час залежить від духовки. Я ще залишила безе у вимкненій духовці до повного остывания.

3. Для крему:
Кількість згущеного молока можна регулювати, т. до вона буває різною, то солодше, то менше. Тому пробуйте.

4. Далі вам залишається тільки зібрати торт, перед цим підготуйте фундук. Просушіть при 140° в духовці 15-20 хв і остудіть. Зверху ганаш. Гарячі вершки заливаємо на шоколад темний. В однаковій кількості. Перемішуємо до однорідності, остуджуємо і на торт відсаджуємо сверху.

Відео рецепт 👇