Кунжутно-шоколадне печиво

Як зробити кунжутно-шоколадне печиво рецепт простий в духовці. Незвичайне печиво у мене сьогодні , з оооочень оригінальним смаковим поєднанням👌👌👌 Хрустке, з приємною гіркуватістю і відмінним складом (втім, як у всіх моїх рецептах ) 😀

Інгредієнти


🔸80 гр мигдальна борошно (або мигдаль змолоти в кавомолці)
🔸40 гр вівсяне борошно (можна пластівці подрібнити в кавомолці)
🔸15 гр какао порошок
🔸щіпка соди
🔸щіпка рожевої солі
🔸100 гр тахін (кунжутна паста)
🔸80-90 гр сиропу топінамбура

Кунжутно-шоколадне печиво покроковий рецепт

1. Перемолоти в кавомолці мигдаль і вівсянку , додати до них какао, соду, сіль. Додаємо кунжутную пасту і сироп топинамбура.

2. Вимішуємо тісто, формуємо печиво, зверху посипаємо кунжутом (у мене білий і чорний). Ставимо в розігріту духовку при 180 градусів на 8 минут.

3. Дати охолонути . ⠀ Шоколадне печиво дуже легко перетримати в духовці, будьте обережні, не пересушите.