Імбирні цукерки ПП з мигдальною борошном

Як зробити Імбирні цукерки ПП з мигдальною борошном рецепт простий. Поки всі готують імбирні печиво пропоную приготувати імбирні цукерки.

Інгредієнти

КБЖУ однієї цукерки (без доповнення)
~117,3/4,3/6,9/9,5

КБЖУ однієї цукерки (з шоколадом)
~140,84/5,65/8,8/9,76

КБЖУ однієї цукерки (з какао)
~126,65/4,89/7,53/9,83

• 150 р. мигдальної муки
• 30 р. протеїну (ісп. MyProtein, Vegan Blend, заст. на мигдалеву борошно/сухе молоко)
• 110 р. м’яких фініків
• 30 р. свіжого імбиру
• апельсин
• цедра 1 апельсина
• 3-4 ст. л. апельсинового соку

Додатково:
• 30 р. молочного шоколаду (без цукру, ісп. Zaini)
• какао

Імбирні цукерки ПП з мигдальною борошном покроковий рецепт

1. Імбир очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці, по можливості вибрати волокнистість, щоб залишилася тільки м’якоть. У блендері збити фініки з апельсиновим соком, додати м’якоть імбиру і цедру апельсина, збити. ⠀ Фінікову масу перекласти в ємність в якій буде зручно мешать.
2. Борошно і протеїн змішати в окремій ємності і поетапно додати до готової фінікової масі, добре вимішати, сформувати кульки, у мене ~25 грам. Вийшло 13 штук. ⠀ Зверху прикрасила какао, шоколадом, також їх можна їсти абсолютно нічим не дополняя.

3. Шоколад розтопити і по черзі занурювати кожну цукерку, якщо какао, то кульки обваляти в мисці з какао порошком. Прибрати в холодильник на 4-6 годин, а краще на ніч. ⠀ Мені найбільше сподобалося поєднання цих цукерок з шоколадом.