Ванільний Чізкейк з маскарпоне і лаймом

Як зробити Ванільний Чізкейк з маскарпоне і лаймом! ⠀ Здається я остаточно перейшла на осінні десерти, з щільними текстурами і зігріваючими смаками! Натискай 💜 ⠀ Раніше я не дуже жалувала чизы, і кожен раз замовивши їх у кав’ярні залишала половину точно! Вони були разюче схожі на за-ак-кан-ку🥴 ⠀ Почавши готувати торти, я довгий час навіть не звертала на них уваги – який сенс готувати ці запіканки? ⠀ Оооо, так я ніколи не помилялася! Після першого домашнього чизай, я зрозуміла як вони прекрасні! І сьогодні ще один варіант, для класного осіннього дня! ⠀ ⠀

Інгредієнти

В результаті у вас вийде чізкейк 18 см ~1,3 кг!

Фундучная основа:
Борошно 160 г
Фундучная борошно 45 р
Сіль 1 г
Цукрова пудра 55 р
Розпушувач 2 р
Масло вершкове 90 р
Яйце 45 р

Сирний шар:
Маскарпоне 250 р
Сирний сир 200 р
Цукрова пудра 90 р
Яйце 45 р
Жовток 25 р
Вершки 45 р
Цедра лайма
Сік половини лайма
Паста ванілі чл

Ванільний Чізкейк з маскарпоне і лаймом покроковий рецепт

1. Фундучная основа:
Всі сухі інгредієнти змішати з холодним вершковим маслом. Додати яйця і швидко змішати. Охолодити близько 30 хвилин, розкотити і викласти у форму. Краще сформувати кути чізкейку за допомогою склянки. І злегка підморозити заготовку.

2. Сирний шар:
Всі інгредієнти кімнатної температури змішуємо на низьких оборотах міксера і по одному додаємо жовток і яйце. Після того як маса стала однорідною, викладаємо в основу і випікаємо в попередньо розігрітій духовці на 145С ~ 110мин.

3. Чізкейк повинен стати стабільним але злегка злегка тремтіти в центрі. ⠀ Охолодити до кімнатної температури в кільці і прибрати на пару годин в холодильник! ⠀ Всі‼️ Неймовірно ніжний і смачний чізкейк вже стоїть у вашому холодильнику 😍

Відео рецепт 👇