Пісочний пиріг з чорною смородиною в духовці

Як зробити Пісочний пиріг з чорною смородиною в духовці рецепт простий. Швидкий тарт без заморочок, ну майже. Все робиться легко і просто, на цей раз я готувала тісто без допомоги міксера, так що вийде при будь-яких початкових умовах. До того ж форми можна брати абсолютно будь-які, металеві.

Інгредієнти

Для пісочної основи нам знадобиться:
• Вершкове масло 82, 5% -120г
• Цукрова пудра -90г
• Мигдальна борошно (мелений мигдаль)-30г
• Какао – порошок- 15г
• Яйця – 50г
• Борошно 1 -45г
• Борошно 2 -180г

Для заварного чорносмородинового флану знадобиться:
• Молоко – 150г
• Чорносмородиновий пюре – 100г
• Цукор – 50г
• Кукурудзяний крохмаль – 12г
• Йогурт або сметана 20% – 30г
• Жовтки – 50г
• Борошно – 8г

Пісочний пиріг з чорною смородиною в духовці покроковий рецепт

1. Для пісочної основи нам знадобиться:
Це один з моїх улюблених видів пісочки, головна умова – мигдальна борошно і яйця, і звичайно ж хороше масло, тк це основа якісного пісочного тіста, яке не буде розсипатися в руках вже в готовому виробі, а мигдальна борошно надає чудовий аромат і вкус.
2. Змішуємо в мисці всі інгредієнти, крім борошна 2. Добре розтираємо силіконової лопаткою, щоб шматочки вершкового масла втерлися в масу інших інгредієнтів. Після додаємо борошно 2 і вимішуємо тісто спочатку лопаткою, а потім руками. Прибираємо в холодильник на 1-2 години. Після розкачуємо припыляя трохи борошном до товщини 2-3мм , формуємо основу ТАРТА, проколів поверхню дна шпажкой.
3. Для заварного чорносмородинового флану знадобиться:
Пюре з молоком, прогріваємо в сотейнику , виливаємо в миску з цукром і крохмалем, добре перемішуємо, щоб не було грудочок, повертаємо рідина в сотейник , додаємо жовтки, уварюють до загущення , постійно помішуючи. Знімаємо з вогню, додаємо йогурт і борошно. За бажанням можна додати ягоди (будь-які крім полуниці, вона відсікає рідина, це до речі стосується використання її у всіх начинках).
4. В сиру основу для тарта викладаємо крем, розрівнюємо і Прибираємо в духовку на 20-25 хвилин при 160С конвекція. Посипаємо цукровою пудрою або прикрашаємо ягодами.