Яблучний пиріг з решіткою

Як зробити смачний Яблучний пиріг з гратами рецепт простий в духовці. Якщо у вас багато яблук, то цей рецепт для вас😉

Інгредієнти

Борошно 300 г
Вершкове масло 100 г
Сметана 100 г
Жовтки 2 шт
Цукор 40 г
Сіль 3 г
Розпушувач 5 р

Яблука очищені 800 р
Цукор 70 -100 р
Борошно 30 г
Кориця за смаком

Яблучний пиріг з гратами покроковий рецепт

1. Вершкове масло розтопити, остудити. Борошно просіяти, змішати всі сухі. Додати масло, жовтки, сметани. Замісити тісто. Скачати в кулю і прибрати в холодильник на 30 минут.

2. Яблука нарізати кубиками, додати борошно, цукор, корицю Тісто розкачати, викласти у форму 19-20 см, частину залишити для смужечок сверху.

3. Висипати яблука Випікати в розігрітій духовці до 180 градусів 50-60 хвилин до м’якості яблук і золотистого кольору. Зверху посипати цукровою пудрой.

Відео рецепт 👇