Смачний яблучний пиріг із заварним кремом

Як зробити Смачний яблучний пиріг із заварним кремом рецепт простий. Звичайно вважала, що буде смачно, але не настільки 💔 обов’язково приготуйте його !!!! Він складається з найбільш доступних інгредієнтів і готувати зовсім просто.

Інгредієнти

для основи
250 гр борошна
130 мл молока
2 яйця
1 ч л розпушувача
1 ст л кокосового або вершкового масла
ванілін і підсолоджувач за смаком
3 невеликих червоних яблука

для крему
яєчний жовток
250 мл молока
20 гр кукурудзяного крохмалю
ванілін і цукрозамінник за смаком

Смачний яблучний пиріг із заварним кремом покроковий рецепт

1. Для основи.
У чаші змішати спочатку всі сухі інгредієнти, потім додати яйця, масло і молоко. все перемішати. тісто повинне вийти густе. Яблука нарізати на кубики.
2. Для крему.
у сотейник влити молоко, додати кукурудзяний крохмаль, ванілін, підсолоджувач і жовток. Варити, помішуючи на повільному вогні до загусання. Дно форми змастити олією, викласти яблука, зверху викласти тісто і залити заварним кремом .
3. Взагалі тут можна фантазувати і все міняти місцями, наприклад, викласти тісто, потім яблука і все залити кремом (але я так ще не готувала, наступного разу так спробую). Поставити в духовку на 45 хв, випікати при 180С.