Горілий гарбузовий чізкейк

Як зробити дуже смачний Горілий гарбузовий чізкейк рецепт простий.

Інгредієнти

На форму 18 см:

Сирний сир 440 р
Гарбузове пюре 200 г
Яйце 100 р
Жовток 20 р
Цукор тростинний 60 р
Вершки ж. 33% 150 р
Кориця мелена 1 г
Сіль щіпка
Мускатний горіх щіпка
Гвоздика щіпка
Цедра 1/2 лимона
Кукурудзяний крохмаль 7 р
Кленовий сироп 15 г

Горілий гарбузовий чізкейк покроковий рецепт

1. Спочатку готуємо пюре: запікаємо в фользі розділену на фракції гарбуз до м’якості (приблизно близько 40 -50 хвилин при 200 градусах, посипавши прянощами). Пюре звільняємо від шкіри, пробиваємо блендером. Якщо пюре досить рідке, його необхідно уварити в сотейнику ( приблизно від 300 до 200 грам), остудить.
2. У мене це зайняло близько 25 хвилин. Далі сирний сир пробити до рівномірності на низькій швидкості з цукром і гарбузовим пюре, крохмалем. По одному додати яйця, жовток. Додати терту цедру, кленовий сироп. Потім влити вершки, перемішати до рівномірності. Форму викласти папером для запікання, залишивши вгорі края.

3. Суміш заливати через сито. Випікати при 210 – 200 градусах близько 50 -55 хвилин. Середина повинна залишитися подрагивающей. Остудити при кімнатній температурі, дати стабілізуватися ніч холодильнике.