Сирний торт зебра ПП

Як смачно зробити Сирний торт зебра ПП простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Вага: 1150 гр
Діаметр: 16 см
КБЖУ на 100 гр: 131,73/12,55/3,99/12,13
Підсолоджувач – 1 грам мого підсолоджувача (пребиосвит) = 10 гр цукру

✔️ ОСНОВА:
Вівсяні пластівці – 100 гр (краще брати швидкого варіння)
Арахісова паста – 50 гр
Сироп топінамбура – 50 мл (мед, сироп агави, фініковий сироп)
Какао – 7 гр

✔️ МУС:
Сир 0% – 500 гр
М’який сир 5% – 120 гр
Молоко 2,5% 250 мл
Желатин 15 гр + вода 80 мл
Какао – 15 гр
Ванілін – 1 гр
Підсолоджувач – 8 + 2 гр додатково в шоколадний мус

Сирний торт зебра ПП покроковий рецепт

1. Основа: помістити вівсяні пластівці в чашу блендера. Змолоти в дуже дрібну крихту, але не в борошно. Змішати з іншими інгредієнтами. Повинна вийти волога розсипчаста крихта, але в теж час, якщо її стиснути рукою, то вона злипнеться в грудку. Якщо крихта виходить сухий, додати воду або молоко.
2. Дно роз’ємного кільця затягнути фольгою, боки прокласти ацетатної стрічкою. Викласти крихту. Добре утрамбувати ложкою або дном склянки. Прибрати в холодильник. Мус: желатин залити водою і дати набрякнути. У глибоку миску помістити сир, м’який сир, молоко і підсолоджувач. Пробити блендером до однорідного состояния.
3. Набряклий желатин підігріти до розчинення крупинок, але не доводити до кипіння. При постійному помішуванні, влити розпущений желатин в сирну масу. Отриману масу розділити на 2 рівні частини. В одну додати ванілін, а в іншу підсолоджувач і какао.

4. Порціями по 2 ст. л, чергуючи ванільний і шоколадний мус, заповнити форму. Шпажкою зробити візерунок. Провести по поверхні торта від краю до центру, щоразу витираючи шпажку серветкою. Прибрати в холодильник мінімум на 6 часов.