Медово шоколадний Торт Нутелла з заварним кремом

Медово шоколадний Торт Нутелла з заварним кремом простий рецепт домашній.

Інгредієнти

-4 яйця
-1,5 ст цукру
-3ст л меду
-100гр масла
-4ст л какао з гіркою
-2ч л соди гашеного оцтом
Борошна близько 5 склянок (склянка на 250мл).

Крем (Заварний):
-0,5 молока
-150гр цукру
-борошна 2ст л
-1желток
-ваніль

Медово шоколадний Торт Нутелла з заварним кремом покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти змішати добре збити віником щоб не було грудочок і поставити на повільний вогонь, постійно помішуючи, довести до загустіння ! Дати охолонути ! Пачку масла збити до білого з банкою згущеного молока і поступово з’єднати з заварним кремом (кімнатної температури)!

2. Масло, яйця, цукор, какао і мед, все перемішати і поставити на водяну баню, як тільки масло розчинитися ввести гашену соду (не припиняючи заважати) маса запіниться !

3. Зняти з вогню і ввести 4 склянки борошна без гірки (у мене склянку на 250мл). Інший всипати склянку на стіл і викласти тісто, обережно замісити тісто (щоб не липло до рук).

4. Розділити на 6 частин або на 4 залежить від розміру дека! У мене торт вийшов 22/30. Кожен шматок розкотити на аркуші пергаменту припыляя мукой.

5. В тонкий пласт ( випікати при температурі 180* 5/7 хвилин) Змастити коржі кремом і зібрати торт ! Дозволяти як показано на відео ☝🏼

Відео рецепт 👇