Пиріг з сиром, яблуками і хрусткою посипкою

Як зробити Пиріг з сиром, яблуками і хрусткою посипкою рецепт простий в духовці. Не буду ходити навколо, а просто напишу рецепт дуже смачного пирога! Розсипчаста лимонна основа, ніжний сирний шар, ароматні яблука з корицею і хрустка крихта!!

Інгредієнти

Основа:
Олію вершкове 100 р
Цукор 80 г
Борошно 200 г
Яйце куряче 1 шт
Лимон 1 шт
Розпушувач 1 год л

Сирний шар:
Сир 250 г
Яйце куряче 1 шт
Цукор 40 г
Борошно 1 ст л
Ванілін

Яблучний шар:
Яблука 600-700 р
Цукор 2 ст л
Кориця 1 год л (без гірки)
Крохмаль 1 ст л
Масло вершкове 25 г

Крихта:
Борошно 90 р
Масло вершкове 60 г
Цукор 50 г
Вівсянка 30 м

Пиріг з сиром, яблуками і хрусткою посипкою покроковий рецепт

1. Форма 20 см. Для основи змішати борошно, порзане на невеликі шматочки вершкове масло, розпушувач і цукор. Розтерти руками в крихту. Додати яйце і цедру лимона (натерти на дрібній тертці) і замісити тісто. Загорнути в плівку і прибрати в холодильник хоча б на півгодини. Тісто дістати, викласти на припыленную борошном поверхню і розкачати в круг товщиною 4-5 мм. Акуратно, злегка накрутивши на качалку перенести в форму.
2. Руками розподілити по формі, формуючи високий бортик. Наколоти дно виделкою і прибрати поки в холодильник. Для яблучного шару з яблук зняти шкірку, видалити серцевину і нарізати на маленькі кубики. У сковороді розігріти вершкове масло, додати цукор, корицю і яблука. Постійно перемішуючи довести яблука до м’якості (не перетримайте, тому так як ще пиріг будуть випікатися в духовці).
3. За кілька хвилин до кінця додати крохмаль. Дати трохи охолонути. Для крихти змішати всі інгредієнти і розтерти руками в крихту. Для сирного шару змішати всі інгредієнти. На основу викласти сирну начинку, розрівняти. Далі викласти яблука. Зверху посипати крихтою. Випікати в розігрітій до 180 С духовці хвилин 35.