Чізкейк з йогуртом і желатином з випічкою в духовці

Доброго ранку! Хто хоче приготувати сьогодні чудово простий чізкейк? Смачний, ароматний, з печивом #Oreo Знаєте, що в ньому прекрасно? 1. Після приготування не потрібно мити міксер! Бо він нам не знадобиться 😍 2. Все можна купити в звичайному магазині 3. Майже нічого не потрібно зважувати – скільки купив, стільки й поклав у торт. Як зробити Чізкейк з йогуртом і желатином з випічкою в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

400 гр вершковий сир (тут violette)
290 гр густої полуничний йогурт (Велика банку Диво)
228 гр печива Орео полуничне
182 гр печиво Яшкино, з полуничним кремом (Ось тут ви можете взяти, насправді, будь печиво. Якщо будете використовувати печиво без крему, потрібно збільшити вершкове масло 20 г)
50 гр вершкове масло 82,5%
40 гр тримолин (Якщо не будете заморожувати десерт, то можете замінити на цукор або цукрову пудру)
10 гр Желатин (180 блюм, можете купити доктор Oetker в синьому пакетику)

Чізкейк з йогуртом і желатином з випічкою в духовці покроковий рецепт

1. Попередньо замочити желатин в 60 г холодної води. Дати набрякнути. Підготувати рамку або кільце 18 см, затягнути дно фольгою, поставити на деко. Духовку розігріти до 160°. Печиво Яшкино подрібнити в крихту, влити розтоплене вершкове масло, змішати до вологою крихти. Сформувати борти і дно для чізкейків. Запікати близько 10 хвилин, до злегка рум’яного кольору. Вершковий сир розм’якшити, перемішуючи лопаткой.
2. поступово Змішати з йогуртом, невеликими порціями. Якщо покласти одразу весь йогурт – то сир може не размешаться, залишаться грудочки. Додати тримолин, перемішати віночком. Печиво орео подрібнити на дрібні шматочки. Зовсім в крихту не потрібно, нехай буде текстура. Приблизно одну четверту печива відкласти в сторону. Інше змішати з сирною масою. Вилити розтоплену желатинову масу, добре перемешать.
3. Залити в охолоджену основу. Кілька разів легко отстучать деко або піднос про стіл, щоб верх разровнялся. Засипати залишилися Орео. Прибираємо в морозилку, або в холодильник на 8-12 годин. Пройтися тонким ножем між бортами торта і рамкою. Обережно потягнувши вгору, зняти рамку. Перекласти торт з фольги на підкладку. Насолоджуватися!