Булочки синнабон Червоний Оксамит з натуральним барвником

Як зробити Булочки синнабон Червоний Оксамит з натуральним барвником рецепт простий в духовці. Так-так, це ті самі наркобулки від Маші Білої🤣Але ми, звичайно, не могли просто взяти ось і спекти їх у звичайному кольорі. Тому ми додали в якості натурального барвника порошок червоного ферментованого рису. Якщо ви не знаєте, що це таке, то це те, що офарбить тісто в розкішний бордовий колір при додаванні 1-1,5 грамів на 100 грамів сирого тіста. Продається прямо у нас в магазині у розділі “Натуральні барвники для бісквіта і тесту” Готуються булочки насправді досить просто, а вже поїдаються взагалі за 5 хвилинок!

Інгредієнти

Тісто на 14-16 штучок

▪️200 г вершків 20%
▪️10 гр сухих дріжджів
▪️1 ч. л. цукру
▪️90 г вершкового масла 82,5%
▪️100 г цукру
▪️2 яйця (можна взяти 4 жовтки)
▪️600-700 г борошна
▪️щіпка солі
▪️13 р ферментованого рису

Начинка:
▪️50 г вершкового масла
▪️150-200 г цукру (у мене коричневий)
▪️20-30 г кориці
▪️10-15 г какао-порошку

Заливка:
▪️150-200 г вершкового сиру/маскарпоне
▪️цукрова пудра за смаком
▪️молоко/вершки до потрібної консистенції (буквально 15-20 грам)

Булочки синнабон Червоний Оксамит з натуральним барвником покроковий рецепт

1. Вершки нагріваємо до 37−38с, додаємо до них дріжджі і 1 ч. л. цукру. Перемішуємо і ставимо в тепле місце хвилин на 10-15. М’яке масло збиваємо з цукром до пишноти, по одному додаємо яйця, збиваємо. Вливаємо вершки з дріжджами і перемішуємо. Додаємо борошно з сіллю і рисом буквально за 2 ст. л., кожен раз перемешивая.

2. Тісто має бути м’яким, гладким і не липнути до рук. Додаючи останні 100 гр, дивіться на консистенцію. Борошна може знадобитися як менше, так і більше. Накриваємо тісто рушником і відправляємо на 1-2 години в тепле місце. Воно має збільшитися вдвое.

3. Розкачуємо тісто в прямокутник трохи припудреним борошном поверхні, змащуємо розтопленим маслом і присипаємо цукром з какао та корицею. Згортаємо рулет і ріжемо на шматочки. Викладаємо на пергаментний килимок на деко, прикриваємо рушником і залишаємо на 20 хвилин. Булочки трохи збільшаться в розмірі. Випікаємо при 180 20-30 минут.

4. Тим часом змішайте інгредієнти для заливки, і як тільки булочки готові – відразу витягніть їх з духовки і залийте! Готово! Їжте із задоволенням!